Over ons

Voor de 1e keer werd een frituur een tweede maal verkozen tot Beste Frituur van Vlaanderen!

Beste Frituur van Vlaanderen 2018
Zelf jurylid in 2019
Beste Frituur van Vlaanderen 2020

Zo begon het…

Frituur t Brochetje in Emelgem (Izegem) gaat ervoor. Sandra en Kurt begonnen 22 jaar geleden hun eerste frietjes te bakken en volgden daarvoor speciaal de frietschool.

Het grote geheim

Vandaag is frituur ’t Brochetje een heus begrip, een succesverhaal in het kwadraat. Het grote geheim? Aandacht voor klant en aardappel, dagelijks vers frietvet en de appetijtelijke specialiteiten.

Met de juryleden van Beste Frituur Van Vlaanderen 2020

Kwaliteit en service

Bij frituur ’t Brochetje is de bediening vlot en sympathiek in een gezellig en verzorgd kader. Onze frituur staat voor genot, sfeer en behaaglijkheid. Beetje socializen, beetje bijpraten met de vrienden het kan allemaal bij een frietje. En dan is er nog de heerlijke tuin waar je bij mooi weer in toffe outdoor zetels geniet van een rustgevende ambiance.

Wifi & uitblazen

De dagelijkse krant, twee weekbladen en Wifi zijn mooi meegenomen. In ’t brochetje kan je even uitblazen en smullen van overheerlijke goudgele frietjes. Een friet in frituur ’t Brochetje is altijd een beetje feest!

Patattekop biertje Blond en Tripel

Ons patattekopbiertje kan je komen proeven in de frituur. Je kan er kopen per flesje, per bak of per andere gewenste hoeveelheid. We maken op vraag ook mooie geschenkverpakkingen.

Specialiteiten Fromelette, fri-clette, patattekopkroketjes en vegatiefke

Onze klanten komen van heinde en verre om onze heerlijke specialiteiten te proeven!